BREAK!@TOGS

Speciaal voor onze jongeren-die-absoluut-geen-kind-meer-zijn-maar-ook-nog-net-niet-volwassen startten we in 2023 met een gloednieuwe lessenreeks: onze BREAK!@TOGS-lessen.

Deze lessenreeks bestaat uit 8 lessen, elke vrijdag na school (van 17u tot 18u30) vanaf 19 april. De lessen zijn specifiek opgesteld voor 14- tot 17-jarigen en omvatten zowel het bijschaven van je techniek als oefeningen in wedstrijdvorm. Leeftijdsgenoten die reeds competitie spelen, komen ook eens mee sparren tijdens de lessen. Dè ideale uitlaatklep na een drukke schoolweek, nietwaar?

Om deel te nemen aan de lessen moet je lid zijn van onze club. Je bent dan verzekerd via Tennis Vlaanderen en kan zo vaak komen tennissen als je wil. Meer informatie over de lidgelden en inschrijvingsprocedure vind je op de pagina ‘lid worden’.

Naast het lidgeld betaal je voor de BREAK!@TOGS-lessenreeks 90 euro. Je inschrijving voor de lessenreeks is definitief na overschrijving van het lesgeld op ons rekeningnummer BE18 0018 2856 3265 met vermelding ‘BREAK + naam kind’.

Lid worden houdt ook in dat je kan deelnemen aan onze clubactiviteiten. Als deelnemer aan de BREAK!@TOGS-lessenreeks kan je zowel aan de Kids-activiteiten als aan een groot aantal andere activiteiten meedoen. Zo organiseert T.O.G.S. elk jaar een geweldig kindertornooi, kan je één van je ouders meebrengen op de Ouder/Kids-dag en ontvang je onze Toggertjeskrant. Verder kan je je inschrijven voor het seizoenstornooi dubbel en kan je vanaf 14 jaar deelnemen aan de meeste dagtornooien op onze club (de Nacht der Dubbels uitgezonderd, er zijn nu eenmaal grenzen). Dit alles is in je lidgeld inbegrepen.

Voor meer info en inschrijven kan je onze jeugdverantwoordelijke Evert Jonckheere contacteren via jonckie@hotmail.com.