Volwassenen

Ook tijdens tennisseizoen 2022 organiseren we met (Re)Start2Tennis, KeepOnTennis, IntoClubTennis en IntoCompetitionTennis tennislessen voor volwassenen:  

Wil je starten of herstarten met tennis dan is dit de perfecte laagdrempelige formule om (opnieuw) kennis te maken met de mooiste sport ter wereld. 2 Apéro-fridays alsook een dubbelavond zorgen mee voor een leuke beleving!

Heb je vorig seizoen de lessenreeks (re)S2T gedaan en wil je als lid je tennis skills verder verbeteren, of heb je een basis waar je op wil verder bouwen is dit de geschikte formule om je tenniscarrière verder te zetten!

Dit is het vervolg op de Keep on Tennis formule van het vorige tennisseizoen. Wil je meer en beter presteren op de clubtornooien is dit de formule om niet alleen je techniek, maar ook je tactiek te verbeteren!

Om af te sluiten is er de Into Competition formule waar onze trainers jullie hoofdzakelijk tactisch nog verder aanwijzingen geven naast nog een stukje techniek. De weg naar een eventuele competitieformule ligt open!

Meer info of inschrijven kan via jonckie@hotmail.com

  • Lesgevers S2T: Evert Jonckheere en Seppe van den Broeck
  • Lesgevers KOT: Evert Jonckheere, Kenny de Vlaminck
  • Lesgevers ICT & ICO: Evert Jonckheere