Toogdienst

T.O.G.S. draait op vrijwilligers, ook voor de tooguitbating. Daarom dient elk ‘toogdienstplichtig-lid’ 3 toogdiensten op zich te nemen in de loop van het tennisseizoen 2022. Je bent toogdienstplichtig als je geboren bent vanaf 1957 tot en met 2003. 

Wanneer wordt de toog uitgebaat door T.O.G.S.?

Tennisseizoen: 10 april 2022 tot en met 2 oktober 2022
Openingsuren:
maandag t/m vrijdag:                               18u30 – 23u15 (Openingsuren i.f.v. covid-maatregelen, zie toogdienstlijst)
zaterdag, zondag en feestdagen:             10u00 – 23u15 (Openingsuren i.f.v. activiteiten en covid-maatregelen, zie toogdienstlijst)

Hoe plan je je toogdiensten in?

  • De toogdienstkalender kan je raadplegen via onderstaande link. Op een beperkt aantal vrij, zat-, zon- en feestdagen dienen er standaard 2 personen aanwezig te zijn; dit wordt op de kalender aangegeven door het aantal witte vakjes bij elke datum
  • Je kan t.e.m. 9 april per mail je diensten doorgeven via marjan.vandepoel@so.antwerpen.be
  • Vanaf 9 t.e.m. 30 april kan dit enkel nog op de lijst in de chalet; hier vul je zelf je toogdienstbeurten in.
  • Vanaf 1 mei, indien nodig, zal de chaletverantwoordelijke aan iedereen die nog geen 3 diensten heeft ingevuld, zelf diensten kunnen toewijzen.

Aandachtspunten

  • Als je niet aanwezig kan zijn op je toogdienst, zorg je zelf voor vervanging
  • Nieuwe sleutelregeling vanaf 2021! Je hebt toegang tot de parking via de poort (de code daarvan wordt aan alle leden meegedeeld) en met een bijkomende, veranderlijke code heb je toegang tot de technische ruimte waar de sleutels te vinden zijn in het sleutelkastje van T.O.G.S. Wanneer je toogdienst hebt, zal je voor de technische ruimte tijdig de juiste code ontvangen.
  • Indien mogelijk, vragen we aan alle leden om minstens 1 weekenddienst te doen

Neem zeker het gedetailleerde overzicht van de taken van de tooguitbater even door voor je aan je eerste toogdienst begint!
Let op: in functie van de geldende coronarichtlijnen, zijn er momenteel een aantal extra aandachtspunten voor de tooguitbaters.


Heb je nog vragen aarzel niet onze chaletverantwoordelijke te contacteren:
Marjan Vandepoel – GSM: 0478/36.26.32 – e-mail: marjan.vandepoel@so.antwerpen.be

Evert Jonckheere – GSM : 0492/72.18.48 – e-mail :  jonckie@hotmail.com  

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor jullie spontane medewerking!